Residence Isabella Sport

Western Sicily, Sciacca
Residence Isabella Sport Öne Çıkan Resim
Residence Isabella Sport Dış Mekan
Residence Isabella Sport Kahvaltı
Residence Isabella Sport Kahvaltı
Residence Isabella Sport Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Residence Isabella Sport
Via Degli Ontani 3 Western Sicily, Sciacca

Sciacca bölgesindeki Residence Isabella Sport misafirlere dağda, Castello Incantato ve Terme di Sciacca 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu rezidans Maria Santissima del Soccorso Kilisesi ile 2,3 mi (3,6 km) ve Francesco Scaglione Müzesi ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Residence Isabella Sport misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu rezidansta misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Sciacca bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu rezidans misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Apart Daire, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Superior Apart Daire, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x