Il Mandorlo

Western Sicily, Sciacca
Il Mandorlo Genel
Il Mandorlo Genel
Il Mandorlo Öne Çıkan Resim
Il Mandorlo Dış Mekan
Il Mandorlo Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Il Mandorlo
Via Delle Mandorle 2/4 Western Sicily, Sciacca

Il Mandorlo konaklamanızda Sciacca bölgesinde, golf sahasına yakın, Castello Incantato ve Terme di Sciacca ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Luna Kalesi ile 2,9 km (1,8 mi) ve Museo del Mare Denizcilik Müzesi ile 3 km (1,9 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x