Residence Inn by Marriott Richmond West/Midlothian

Orta Virginia, Bon Air
Residence Inn by Marriott Richmond West/Midlothian Genel
Residence Inn by Marriott Richmond West/Midlothian Öne Çıkan Resim
Residence Inn by Marriott Richmond West/Midlothian Dış Mekan
Residence Inn by Marriott Richmond West/Midlothian Kahvaltı
Residence Inn by Marriott Richmond West/Midlothian Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Residence Inn by Marriott Richmond West/Midlothian
1350 Johnston Willis Drive Orta Virginia, Bon Air

Richmond (North Chesterfield) bölgesindeki Residence Inn by Marriott Richmond West/Midlothian misafirlere Johnston-Willis Hospital ve Chesterfield Towne Center ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Virginia İngiliz Milletler Topluluğu Üniversitesi ile 10,5 mi (16,9 km) ve Greater Richmond Kongre Merkezi ile 11,8 mi (19 km) mesafede.

Residence Inn by Marriott Richmond West/Midlothian misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimiz için tam dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 111 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 55-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, açık tenis kortu ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Room
Classic Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez (Hearing)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x