Residence Inn by Marriott Richmond Northwest

Virginias, Richmond
Residence Inn by Marriott Richmond Northwest Genel
Residence Inn by Marriott Richmond Northwest Genel
Residence Inn by Marriott Richmond Northwest Öne Çıkan Resim
Residence Inn by Marriott Richmond Northwest Dış Mekan
Residence Inn by Marriott Richmond Northwest Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Residence Inn by Marriott Richmond Northwest
3940 Westerre Pkwy Virginias, Richmond

Richmond bölgesindeki Residence Inn by Marriott Richmond Northwest misafirlere iş merkezinde, Richmond Çocuk Müzesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Regency Square Alışveriş Merkezi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Short Pump Town Center ile 2,8 mi (4,5 km) ve Virginia İngiliz Milletler Topluluğu Üniversitesi ile 12,3 mi (19,8 km) mesafede.

Residence Inn by Marriott Richmond Northwest misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 104 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Richmond bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 400 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x