Residence Hotel Amalfi

Rimini Coast, Lido di Savio
Residence Hotel Amalfi Öne Çıkan Resim
Residence Hotel Amalfi Dış Mekan
Residence Hotel Amalfi Dış Mekan
Residence Hotel Amalfi Dış Mekan
Residence Hotel Amalfi Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Residence Hotel Amalfi
Via Meldola 22 Rimini Coast, Lido di Savio

Residence Hotel Amalfi misafirlere Ravenna bölgesinde, plajda, Papeete Plajı ve Pineta di Cervia - Milano Marittima ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan rezidans Mirabilandia ile 6,5 mi (10,4 km) ve Le Siepi Cervia ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Su kaydırağı gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire
Superior
Superior Apart Daire
Room
Superior Apart Daire
Room
Standard Apart Daire
Room
Standard Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x