Hotel Concord

Rimini Coast, Lido di Savio
Hotel Concord Genel
Hotel Concord Öne Çıkan Resim
Hotel Concord Dış Mekan
Hotel Concord Dış Mekan
Hotel Concord Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Concord
Via Russi 1 Rimini Coast, Lido di Savio

Ravenna bölgesindeki Hotel Concord misafirlere deniz kıyısında, Papeete Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Pineta di Cervia - Milano Marittima ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Casa delle Farfalle ile 3,7 km (2,3 mi) ve Cervia Termal Banyoları ile 5,6 km (3,5 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x