Résidence du Tadorne

Camargue, Saintes-Maries-de-la-Mer
Résidence du Tadorne Öne Çıkan Resim
Résidence du Tadorne Dış Mekan
Résidence du Tadorne İç Mekan
Résidence du Tadorne Yerinde Yemek
Résidence du Tadorne Yerinde Yemek
Image More +50 fotoğraf
Résidence du Tadorne
Chemin Bas Des Launes Camargue, Saintes-Maries-de-la-Mer

Saintes-Maries-de-la-Mer bölgesindeki Résidence du Tadorne konaklamanızda, Camargue Bölgesi Doğa Parkı yakınında ve Parc Ornithologique de Pont de Gau ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu rezidans Port-Camargue ile 23,5 mi (37,7 km) ve Saintes-Maries-de-la-Mer Plajı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Résidence du Tadorne misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu rezidansta misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev
Ev (L'Arlésienne)
Ev
Ev (La Cigale)
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası (Le Cheval)
Karavan
Karavan (La Roulotte Gitane)
Room
Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x