Mas des Rièges & Spa

Camargue, Saintes-Maries-de-la-Mer
Mas des Rièges & Spa Genel
Mas des Rièges & Spa Genel
Mas des Rièges & Spa Öne Çıkan Resim
Mas des Rièges & Spa Dış Mekan
Mas des Rièges & Spa Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Mas des Rièges & Spa
Route de Cacharel Camargue, Saintes-Maries-de-la-Mer

Mas des Rièges & Spa misafirlere Saintes-Maries-de-la-Mer bölgesinde, plajda, Camargue Bölgesi Doğa Parkı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Parc Ornithologique de Pont de Gau ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Port-Camargue ile 24,2 mi (39 km) ve Lion Körfezi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Açık havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Teras
Family
Family Süit
Premium
Premium Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x