Aparthotel Tropicana

Luanda
Aparthotel Tropicana Genel
Aparthotel Tropicana Genel
Aparthotel Tropicana Öne Çıkan Resim
Aparthotel Tropicana Dış Mekan
Aparthotel Tropicana İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Aparthotel Tropicana
Avenida Comandante Valopia 117 , Luanda

Aparthotel Tropicana misafirlere Luanda merkezinde, Parque Nacional da Kissama ve Museu de História Natural ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Cidadela Stadyumu ile 1,2 mi (2 km) ve Igreja de Nossa Senhora de Nazaré ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 72 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Room
Classic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x