Residence City Garden

Plovdiv
Residence City Garden Öne Çıkan Resim
Residence City Garden Dış Mekan
Residence City Garden Dış Mekan
Residence City Garden Dış Mekan
Residence City Garden Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Residence City Garden
19 Veliko Tarnovo Str. , Plovdiv

Residence City Garden misafirlere Plovdiv (Filibe Merkezi) bölgesinde, Bulgaristan Ivan Vazov Ulusal Kütüphanesi yakınında ve Roman Forum ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lamartine House ile 0,8 mi (1,3 km) ve State Gallery of Fine Arts ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

NOBEL by Chef Shishkov yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Stüdyo,
Stüdyo, Balkon
Apart
Apart Daire, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x