Hotel Puldin COOP

Plovdiv
Hotel Puldin COOP Genel
Hotel Puldin COOP Genel
Hotel Puldin COOP Genel
Hotel Puldin COOP Genel
Hotel Puldin COOP Genel
Image More +37 fotoğraf
Hotel Puldin COOP
Tsar Boris III Obedinitel 128 Bulevard , Plovdiv

Hotel Puldin COOP misafirlere Plovdiv (Filibe Merkezi) bölgesinde, Roman Forum ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Roman Odeon ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bulgaristan Ivan Vazov Ulusal Kütüphanesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Lamartine House ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 42 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Family
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo (Terrace)
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x