Résidence Cala Sultana

L'extreme-sud, Porto-Vecchio
Résidence Cala Sultana Genel
Résidence Cala Sultana Genel
Résidence Cala Sultana Genel
Résidence Cala Sultana Öne Çıkan Resim
Résidence Cala Sultana Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Résidence Cala Sultana
Baie de Santa Giulia L'extreme-sud, Porto-Vecchio

Résidence Cala Sultana misafirlere Porto-Vecchio bölgesinde, denize sıfır, Santa Giulia Plajı ve Santa Giulia ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Palombaggia Plajı ile 4,6 mi (7,4 km) ve Southern Corsica Beaches ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 80-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (T2)
Apart
Apart Daire (T3)
Apart
Apart Daire (T4)
Apart
Apart Daire (T1)
Apart
Apart Daire ((T1))
Apart
Apart Daire ((T2))
Apart
Apart Daire ((T3))
Apart
Apart Daire ((T4))

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x