Residence by Amilla

Baa Atoll, Finolhas Adası
Residence by Amilla Genel
Residence by Amilla Genel
Residence by Amilla Genel
Residence by Amilla Genel
Residence by Amilla Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Residence by Amilla
Amilla Fushi Baa Atoll, Finolhas Adası

Residence by Amilla, Finolhas Adası konaklamanızda Kihaadhuffaru Adası Plajı ve Kihaadhuffaru Adası İskelesi çevresinde sizi bekliyor. Bu 5 yıldızlı villa, Hanifaru Körfezi ve Dharavandhoo Camisi civarındadır.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için villada belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 8 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel mutfak sayesinde yemeklerinizi hazırlamak kolay. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Exclusive Villa, 4 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Plaj Manzaralı
Room
Villa, 6 Yatak Odası
Room
Villa, Birden Çok Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x