Kihaa Maldives

Baa Atoll, Kihaadhuffaru Adası
Kihaa Maldives Genel
Kihaa Maldives Genel
Kihaa Maldives Genel
Kihaa Maldives Genel
Kihaa Maldives Genel
Image More +241 fotoğraf
Kihaa Maldives
Kihaadhoo Baa Atoll Baa Atoll, Kihaadhuffaru Adası

Kihaa Maldives misafirlere Kihaadhuffaru Adası bölgesinde, körfez yakınında ve Dharavandhoo Camisi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Kihaadhuffaru Adası Plajı ve Kihaadhuffaru Adası İskelesi yakınındadır.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Maalafaiy yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 124 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık tenis kortları ve açık havuz dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Villa
Villa
Villa
Villa
Oda
Oda
Room
Villa
Room
Villa
Room
Sunset Beach Suite With Infinity Pool
Room
Three Bedroom Royal Suite
Room
Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x