Residence Alounsse

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Residence Alounsse Öne Çıkan Resim
Residence Alounsse Oda Düzeni
Residence Alounsse Oda Düzeni
Residence Alounsse Oda Düzeni
Residence Alounsse Oda Düzeni
Image More +27 fotoğraf
Residence Alounsse
2, Rue Ibn Qodama Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Marrakech (Gueliz) bölgesindeki Residence Alounsse misafirlere Business Services Center ve Carré Eden Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. 10 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir, Danışma
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Danışma
Room
Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Danışma

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x