Residence Alberghiero Eolie

Aeolian Adaları, Lipari Tarihi Merkezi
Residence Alberghiero Eolie Genel
Residence Alberghiero Eolie Genel
Residence Alberghiero Eolie Öne Çıkan Resim
Residence Alberghiero Eolie Dış Mekan
Residence Alberghiero Eolie Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Residence Alberghiero Eolie
Corso Vitt. Emanuele,101 Aeolian Adaları, Lipari Tarihi Merkezi

Lipari bölgesindeki Residence Alberghiero Eolie misafirlere plaj yakınında, Contrada Diana Arkeoloji Parkı ile Lipari Kalesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı rezidans Museo Archeologico Regionale Eoliano ile 0,1 mi (0,2 km) ve St. Bartholomew Katedrali ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca rezidansta belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 12 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu rezidansta ayrıca bebek bakımı, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (for 2 people)
Stüdyo
Stüdyo (for 3 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x