Residence Acanto

Aeolian Adaları, Lipari Tarihi Merkezi
Residence Acanto Öne Çıkan Resim
Residence Acanto Dış Mekan
Residence Acanto Dış Mekan
Residence Acanto Dış Mekan
Residence Acanto İç Mekan
Image More +53 fotoğraf
Residence Acanto
VICO MALTA 20 Aeolian Adaları, Lipari Tarihi Merkezi

Residence Acanto misafirlere Lipari merkezinde, Museo Archeologico Regionale Eoliano ve St. Bartholomew Katedrali ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu rezidans Lipari Kalesi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Contrada Diana Arkeoloji Parkı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras
Room
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x