Remisens Hotel LUCIJA

Slovene Istria, Slovenian Littoral Region
Remisens Hotel LUCIJA Genel
Remisens Hotel LUCIJA Genel
Remisens Hotel LUCIJA Genel
Remisens Hotel LUCIJA Genel
Remisens Hotel LUCIJA Genel
Image More +56 fotoğraf
Remisens Hotel LUCIJA
Obala 77 Slovene Istria, Slovenian Littoral Region

Remisens Hotel LUCIJA misafirlere Piran bölgesinde, plaj yakınında, Forma Viva ve Portoroz Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Termaris Water Park ile 1,7 mi (2,8 km) ve Obzidna Ulica ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Hotel restaurant, Remisens Hotel LUCIJA misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 178 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Park Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Park Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Park Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Park Manzaralı
Room
Family Oda, Balkon, Park Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Balkon, Park Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Balkon, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x