Rembulan Inn and Spa

Ubud
Rembulan Inn and Spa Öne Çıkan Resim
Rembulan Inn and Spa Dış Mekan
Rembulan Inn and Spa Dış Mekan
Rembulan Inn and Spa Dış Mekan
Rembulan Inn and Spa Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Rembulan Inn and Spa
Jalan Hanoman No.1 Ubud , Ubud

Rembulan Inn and Spa misafirlere Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesinde, Ubud Kraliyet Sarayı ve Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Ubud Maymun Ormanı ile 1 mi (1,7 km) ve Pondok Pekak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x