Griya Sriwedari

Lesser Sunda Islands, Ubud
Griya Sriwedari Genel
Griya Sriwedari Genel
Griya Sriwedari Genel
Griya Sriwedari Genel
Griya Sriwedari Genel
Image More +80 fotoğraf
Griya Sriwedari
Jalan Sriwedari Gang Sruni No.2 Lesser Sunda Islands, Ubud

Griya Sriwedari misafirlere Ubud merkezinde, Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ve Ubud Kraliyet Sarayı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Ubud Maymun Ormanı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Pondok Pekak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Beaux Arts stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Teras, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Oda, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Buzdolabı, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x