Relax waterfront serviced apartment

Serrekunda
Relax waterfront serviced apartment Öne Çıkan Resim
Relax waterfront serviced apartment Dış Mekan
Relax waterfront serviced apartment Dış Mekan
Relax waterfront serviced apartment Oda Manzaraları
Relax waterfront serviced apartment Oda Düzeni
Image More +10 fotoğraf
Relax waterfront serviced apartment
Bijilo Apartment Bijilo, Gambie , Serrekunda

Serrekunda bölgesindeki Relax waterfront serviced apartment misafirlere okyanus kıyısında, Bijilo Ormanı Parkı ve Sakura Arts Studio ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Sir Dawda Kairaba Jawara International Conference Center ile 1,5 mi (2,4 km) ve Tropic Shopping Centre ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x