Oasis Relax Lodge

Kerr Serign
Oasis Relax Lodge Genel
Oasis Relax Lodge Öne Çıkan Resim
Oasis Relax Lodge Yerinde Yemek
Oasis Relax Lodge Oda Düzeni
Oasis Relax Lodge Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
Oasis Relax Lodge
Bijilo , Kerr Serign

Serrekunda bölgesindeki Oasis Relax Lodge misafirlere okyanus kıyısında, Bijilo Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Bijilo Ormanı Parkı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Sir Dawda Kairaba Jawara International Conference Center ile 2,1 mi (3,3 km) ve Tropic Shopping Centre ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Oasis Relax Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x