Relax Garden Boutique Villa Hoi An

Orta Vietnam, Cam Chau
Relax Garden Boutique Villa Hoi An Öne Çıkan Resim
Relax Garden Boutique Villa Hoi An Dış Mekan
Relax Garden Boutique Villa Hoi An Dış Mekan
Relax Garden Boutique Villa Hoi An Dış Mekan
Relax Garden Boutique Villa Hoi An İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
Relax Garden Boutique Villa Hoi An
20 Tran Quoc Toan , Cam Chau Orta Vietnam, Cam Chau

Relax Garden Boutique Villa Hoi An misafirlere Hoi An (Cam Chau) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Cam Thanh Köprüsü ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel My Khe Plajı ile 12,4 mi (20 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Otelin restoran, içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 9 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Balkon (Double or Twin)
Room
Süit (Double or Twin)
Room
Süit, Balkon (Triple)
Room
Honeymoon Oda, Balkon
Room
Family Süit, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x