Hoi An Rosemary Boutique Hotel & Spa

Orta Vietnam, Cam Chau
Hoi An Rosemary Boutique Hotel & Spa Genel
Hoi An Rosemary Boutique Hotel & Spa Genel
Hoi An Rosemary Boutique Hotel & Spa Genel
Hoi An Rosemary Boutique Hotel & Spa Genel
Hoi An Rosemary Boutique Hotel & Spa Genel
Image More +84 fotoğraf
Hoi An Rosemary Boutique Hotel & Spa
138 Nguyen Duy Hieu Street Orta Vietnam, Cam Chau

Hoi An Rosemary Boutique Hotel & Spa konaklamanızda Hoi An merkezinde, Cam Thanh Köprüsü ve Quan Cong Temple ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan otel Ba Le Well ile 2,2 km (1,4 mi) ve Hoi An Müzesi ile 2,2 km (1,4 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 91 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Room
King Suite, Pool View
Room
Family Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Family Special Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x