Relais Sistina

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Relais Sistina Öne Çıkan Resim
Relais Sistina Dış Mekan
Relais Sistina Dış Mekan
Relais Sistina İç Mekan
Relais Sistina Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Relais Sistina
Via Sistina 15 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Relais Sistina size Roma merkezinde, İspanyol Basamakları ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Trevi Çeşmesi ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Pantheon ile 0,8 mi (1,2 km) ve Piazza di Spagna ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada buzdolabı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x