Relais Palazzo Lodron - Guest House

Etschtal, Italian Alps
Relais Palazzo Lodron - Guest House Öne Çıkan Resim
Relais Palazzo Lodron - Guest House Dış Mekan
Relais Palazzo Lodron - Guest House İç Mekan
Relais Palazzo Lodron - Guest House İç Mekan
Relais Palazzo Lodron - Guest House Oda Düzeni
Image More +39 fotoğraf
Relais Palazzo Lodron - Guest House
Via Conti Lodron 5 Etschtal, Italian Alps

Relais Palazzo Lodron - Guest House size Nogaredo merkezinde, Rovereto Kent Müzesi ve Modern ve Çağdaş Sanat Müzesi (MART) ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu konak otel San Marco Kilisesi ile 3,4 mi (5,4 km) ve İtalya Savaş Müzesi ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Relais Palazzo Lodron - Guest House içindeki 3 restoran yemek servisi yapmaktadır. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 12.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 10 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu konak otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x