Casa del Vino della Vallagarina

Etschtal, Isera
Casa del Vino della Vallagarina Öne Çıkan Resim
Casa del Vino della Vallagarina Dış Mekan
Casa del Vino della Vallagarina İç Mekan
Casa del Vino della Vallagarina Yerinde Yemek
Casa del Vino della Vallagarina Yerinde Yemek
Image More +40 fotoğraf
Casa del Vino della Vallagarina
Piazza San Vincenzo, 1 Etschtal, Isera

Isera bölgesindeki Casa del Vino della Vallagarina konaklamanızda, Lagarina Vadisi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Adige Nehri ile 13 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Limone Sul Garda Limanı ile 20,9 mi (33,6 km) ve Ledro Gölü ile 21,4 mi (34,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x