Relais & Châteaux Château des Avenieres

French Alps, Cruseilles
Relais & Châteaux Château des Avenieres Genel
Relais & Châteaux Château des Avenieres Öne Çıkan Resim
Relais & Châteaux Château des Avenieres Dış Mekan
Relais & Châteaux Château des Avenieres Dış Mekan
Relais & Châteaux Château des Avenieres Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
Relais & Châteaux Château des Avenieres
Lieu dit La Chenaz French Alps, Cruseilles

Cruseilles bölgesindeki Relais & Châteaux Château des Avenieres misafirlere kırsal bölgede, La Chartreuse de Pomier Etkinlik Merkezi ve Tactiq Aventure ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Annecy Gölü ile 15 mi (24,2 km) ve Palexpo ile 16 mi (25,7 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Dağ Manzaralı (Excellence)
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Family
Family Dubleks, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Ek Bina
Süit
Süit (Spa)
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo, Ek Bina
Family
Family Süit, Dağ Manzaralı, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x