ibis Archamps Porte de Geneve

French Alps, Archamps
ibis Archamps Porte de Geneve Genel
ibis Archamps Porte de Geneve Genel
ibis Archamps Porte de Geneve Genel
ibis Archamps Porte de Geneve Genel
ibis Archamps Porte de Geneve Genel
Image More +28 fotoğraf
ibis Archamps Porte de Geneve
Route de Chosal International Business Park French Alps, Archamps

Archamps bölgesindeki ibis Archamps Porte de Geneve misafirlere Vitam Su Parkı ve Palexpo ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Cenevre Üniversitesi ile 12,6 km (7,8 mi) ve Jet d'Eau Fıskiyesi ile 17,1 km (10,6 mi) mesafede.

Ibis Archamps Porte de Geneve misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 84 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x