Relais & Chateaux Chaptel Hangzhou

Shangcheng
Relais & Chateaux Chaptel Hangzhou Genel
Relais & Chateaux Chaptel Hangzhou Genel
Relais & Chateaux Chaptel Hangzhou Öne Çıkan Resim
Relais & Chateaux Chaptel Hangzhou Dış Mekan
Relais & Chateaux Chaptel Hangzhou Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Relais & Chateaux Chaptel Hangzhou
No.57, Changsheng Road Shangcheng , Shangcheng

Relais & Chateaux Chaptel Hangzhou Hangzhou merkezinde, West Lake ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve No.2 Parkı ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Broken Bridge (Viran Köprü) ile 2 km ve Çin Sanat Akademisi ile 2,8 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu, Bahçeli
Luxury
Luxury Villa
Room
Classic Sıra Ev, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras
Room
Family Sıra Ev, 2 Yatak Odası, Veranda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x