Hangzhou Hua Chen International

Shangcheng
Hangzhou Hua Chen International Genel
Hangzhou Hua Chen International Öne Çıkan Resim
Hangzhou Hua Chen International Dış Mekan
Hangzhou Hua Chen International Dış Mekan
Hangzhou Hua Chen International Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Hangzhou Hua Chen International
No 25 Pinghai Road Shangcheng District , Shangcheng

Hangzhou (Shangcheng) bölgesindeki Hangzhou Hua Chen International misafirlere West Lake ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Wushan Akşam Pazarı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Broken Bridge (Viran Köprü) ile 2,2 km ve Zhejiang Üniversitesi ile 5,8 km mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

219 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize bilgisayar ile ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför mevcuttur. Bu otelde misafilere düğün organizasyonu hizmeti ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Hangzhou bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 11 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Premier
Premier Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Business Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Family Oda
Room
Executive Oda
Room
Executive Oda
Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x