Relais Bocca di Leone

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Relais Bocca di Leone Genel
Relais Bocca di Leone Öne Çıkan Resim
Relais Bocca di Leone Dış Mekan
Relais Bocca di Leone Dış Mekan
Relais Bocca di Leone Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Relais Bocca di Leone
Via Bocca Di Leone 36 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Relais Bocca di Leone misafirlere Roma (Roma Kent Merkezi) bölgesinde, Via Condotti yakınında ve Caffe Greco ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu konak otel Piazza del Popolo ile 0,5 km (0,3 mil) ve Piazza Navona ile 2,8 km (1,7 mil) mesafede.

Misafirler için 8 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 50-cm Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x