Reiz Continental Hotel Abuja

Abuja
Reiz Continental Hotel Abuja Genel
Reiz Continental Hotel Abuja Genel
Reiz Continental Hotel Abuja Öne Çıkan Resim
Reiz Continental Hotel Abuja Dış Mekan
Reiz Continental Hotel Abuja Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Reiz Continental Hotel Abuja
Plot 779, Cadastral Zone AO Central Business District , Abuja

Abuja bölgesindeki Reiz Continental Hotel Abuja konaklamanızda, Abuja Ulusal Hastanesi ve Ulusal Nijerya Camisi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Central Bank of Nigeria ile 1,6 mi (2,6 km) ve Federal Secretariat Binası ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 209 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Oda
Room
Executive Oda
Room
Stüdyo Süit
Room
Business Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x