Reinisch Just Rooms

Bucklige Welt, Albern
Reinisch Just Rooms Genel
Reinisch Just Rooms Genel
Reinisch Just Rooms Öne Çıkan Resim
Reinisch Just Rooms Dış Mekan
Reinisch Just Rooms Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Reinisch Just Rooms
Mannswörther Straße 83 Bucklige Welt, Albern

Reinisch Just Rooms misafirlere Schwechat (Albern) bölgesinde, Danube-Auen Ulusal Parkı ve Landstrasser Hauptstrasse ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St. Stephen's Katedrali ile 9,7 mi (15,5 km) ve Viyana Devlet Operası ile 9,9 mi (16 km) mesafede.

Reinisch Just Rooms misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Schwechat bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4521 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x