Regency Park and Suites

Grand Casablanca (bölge), Kazablanka
Regency Park and Suites Genel
Regency Park and Suites Genel
Regency Park and Suites Öne Çıkan Resim
Regency Park and Suites Dış Mekan
Regency Park and Suites Dış Mekan
Image More +81 fotoğraf
Regency Park and Suites
Km 11 route d'azzemour,Dar bouazza Grand Casablanca (bölge), Kazablanka

Kazablanka bölgesindeki Regency Park and Suites misafirlere okyanus kıyısında, The Shrine of Sidi Abderrahman ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Morocco Alışveriş Merkezi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Ain Diab Plajı ile 3,4 mi (5,4 km) ve II. Hasan Camisi ile 7,1 mi (11,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler 5 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Kazablanka bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3767 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Dört Kişilik Oda, 4 Yatak Odası
Room
Economy Bungalov, Birden Çok Yatak Odası
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Senior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Premium Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Presidential Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x