Refresh Boutique Apartments

North Dalmatia, Vodice
Refresh Boutique Apartments Öne Çıkan Resim
Refresh Boutique Apartments Dış Mekan
Refresh Boutique Apartments Dış Mekan
Refresh Boutique Apartments Dış Mekan
Refresh Boutique Apartments Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Refresh Boutique Apartments
Žrtava fašizma 13 North Dalmatia, Vodice

Refresh Boutique Apartments misafirlere Vodice merkezinde, St. Cross Kilisesi ve Vodice Limanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Krka Ulusal Parkı ile 20,6 mi (33,2 km) ve Carmel Meryem Ana Kilisesi ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 4.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır. Misafirler 100 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Exclusive Stüdyo, Bahçe Manzaralı (Juan Vucetich)
Room
Exclusive Stüdyo, Balkon (Edward Penkala)
Room
Exclusive Stüdyo, Deniz Manzaralı (Nikola Tesla)
Room
Honeymoon Stüdyo, Deniz Manzaralı (Cravate)
Room
Deluxe Stüdyo, Balkon
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x