Downtown Park Suites

Vodice
Downtown Park Suites Öne Çıkan Resim
Downtown Park Suites Dış Mekan
Downtown Park Suites Dış Mekan
Downtown Park Suites İç Mekan
Downtown Park Suites İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Downtown Park Suites
Grgurev Tonca 47 , Vodice

Downtown Park Suites misafirlere Vodice merkezinde, St. Cross Kilisesi ve Vodice Limanı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Krka Ulusal Parkı ile 20,2 mi (32,6 km) ve Carmel Meryem Ana Kilisesi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 plaj barı ideal. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük (Queen) Boy çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Teras, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Süit, Teras, Şehir Manzaralı
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse), Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x