Red Stone B&B

Western Province
Red Stone B&B Genel
Red Stone B&B Öne Çıkan Resim
Red Stone B&B İç Mekan
Red Stone B&B İç Mekan
Red Stone B&B Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
Red Stone B&B
7/B4 Katuwapitiya Road , Western Province

Negombo bölgesindeki Red Stone B&B konaklamanızda, Negombo District Genel Hastanesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Angurukaramulla Tapınağı ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Negombo Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Maris Stella College ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda, 4 Yatak Odası, Ortak Banyo, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x