Red Horse Bed and Breakfast

Orta New Mexico, Albuquerque
Red Horse Bed and Breakfast Genel
Red Horse Bed and Breakfast Öne Çıkan Resim
Red Horse Bed and Breakfast Dış Mekan
Red Horse Bed and Breakfast Dış Mekan
Red Horse Bed and Breakfast Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Red Horse Bed and Breakfast
2155 Londene Ln. SW Orta New Mexico, Albuquerque

Albuquerque bölgesindeki Red Horse Bed and Breakfast misafirlere kırsal bölgede, Ulusal İspanyol Kültürü Merkezi ve Isleta Amphitheater ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Üniversite Stadyumu ile 9,2 km (5,7 mil) ve Old Town Plaza ile 9,2 km (5,7 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mikrodalga fırın ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spa küveti ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Veranda (English Rose, Pet Friendly)
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun (Heritage, Pet Friendly)
Room
Deluxe Süit (Sunrise Suite 2nd floor, No Pets)
Room
Classic Oda (Old West 2nd floor, No Pets)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x