Reasey Boutique Villa

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Reasey Boutique Villa Genel
Reasey Boutique Villa Öne Çıkan Resim
Reasey Boutique Villa Kahvaltı
Reasey Boutique Villa Banyo Tipleri
Reasey Boutique Villa Spa
Image More +13 fotoğraf
Reasey Boutique Villa
Taphul Street, Taphul Village Svaydangkum Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Reasey Boutique Villa konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Angkor Night Market ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu golf dostu otel Angkor Wat ile 2,2 mi (3,6 km) ve Lucky Alışveriş Merkezi ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Reasey Boutique Villa misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler 2 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Veranda, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x