Realkhom Homestay

Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram
Realkhom Homestay Öne Çıkan Resim
Realkhom Homestay Dış Mekan
Realkhom Homestay Dış Mekan
Realkhom Homestay Dış Mekan
Realkhom Homestay Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Realkhom Homestay
Chong Kausu Village Sangkat Slor Kram Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram

Realkhom Homestay size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Psa Leu Market ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Pub Street (Barlar Sokağı) ile 2,6 mi (4,2 km) ve Prasat Kravan ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda Realkhom Homestay misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x