Real Inn Ciudad Juárez

Kuzey Meksika, Ciudad Juarez
Real Inn Ciudad Juárez Genel
Real Inn Ciudad Juárez Genel
Real Inn Ciudad Juárez Genel
Real Inn Ciudad Juárez Genel
Real Inn Ciudad Juárez Genel
Image More +53 fotoğraf
Real Inn Ciudad Juárez
Boulevard Teofilo Borunda 6941 Kuzey Meksika, Ciudad Juarez

Real Inn Ciudad Juárez konaklamanızda Ciudad Juarez bölgesinde, Amerikan Konsolosluğu ile 2,4 km (1,5 mi) ve Ysleta–Zaragoza Uluslararası Köprüsü ile 10,7 km (6,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel El Paso Sanat Müzesi ile 10,8 km ve El Paso Tarih Müzesi ile 10,9 km mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Stock Cafe misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

146 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 9 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Dos Camas
Room
Deluxe King
Room
Junior Süit
Room
Suite Master

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x