Golden Palace Hotel Apartments

Amman
Golden Palace Hotel Apartments Öne Çıkan Resim
Golden Palace Hotel Apartments Dış Mekan
Golden Palace Hotel Apartments Oda Düzeni
Golden Palace Hotel Apartments Oda Düzeni
Golden Palace Hotel Apartments Oda Düzeni
Image More +39 fotoğraf
Golden Palace Hotel Apartments
Way 1 Wasfi Altaal Street Building No. 8 , Amman

Amman (El-Abdali) bölgesindeki Golden Palace Hotel Apartments misafirlere King Hussain Sports City ve Al Mukhtar Mall Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Al Abdali Alışveriş Merkezi ile 2,5 mi (4 km) ve Rainbow Street ile 3,9 mi (6,2 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x