Rayporsh Hotel

Accra
Rayporsh Hotel Genel
Rayporsh Hotel Öne Çıkan Resim
Rayporsh Hotel İç Mekan
Rayporsh Hotel Yerinde Yemek
Rayporsh Hotel Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Rayporsh Hotel
46 Onyankle Street Abelenkpe , Accra

Rayporsh Hotel misafirlere Accra (Abelemkpe) bölgesinde, Wheel Story House Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Achimota Golf Club ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Labadi Plajı ile 8,1 mi (13 km) ve Teshie Plajı ile 10,4 mi (16,7 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Executive
Executive Oda
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x