Global Summer Hotel

Accra
Global Summer Hotel Genel
Global Summer Hotel Genel
Global Summer Hotel Öne Çıkan Resim
Global Summer Hotel Dış Mekan
Global Summer Hotel Oda Düzeni
Image More +29 fotoğraf
Global Summer Hotel
Basko Lane Abelempe , Accra

Global Summer Hotel konaklamanızda Accra bölgesinde, Gana Üniversitesi ile 6,3 km (3,9 mi) ve Flagstaff House ile 6,4 km (4 mi) mesafede olacaksınız. Bu kumarhane olan otel Birleşik Devletler Elçilik Binası ile 7,6 km (4,7 mi) ve Oxford Street ile 8,3 km (5,2 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kumarhane, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x