Rayon Hotel

Cornwall County, Negril
Rayon Hotel Genel
Rayon Hotel Genel
Rayon Hotel Genel
Rayon Hotel Genel
Rayon Hotel Genel
Image More +155 fotoğraf
Rayon Hotel
Norman Manley Blvd Cornwall County, Negril

Rayon Hotel misafirlere Negril bölgesinde, plaj yakınında, Seven Mile Plajı yakınında ve Jamaica Plajları ile yaya olarak 2 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Hedonism II Plajı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Negril Cliffs ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (2 Double Beds)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak
Room
Honeymoon Oda, 1 Yatak Odası, Jakuzi, Avlu Manzaralı
Room
Villa
Room
Standard Stüdyo, Mutfak
Room
Garden Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x