Rayan Hotel Sharjah

Sharjah
Rayan Hotel Sharjah Genel
Rayan Hotel Sharjah Genel
Rayan Hotel Sharjah Öne Çıkan Resim
Rayan Hotel Sharjah Dış Mekan
Rayan Hotel Sharjah İç Mekan
Image More +48 fotoğraf
Rayan Hotel Sharjah
Off Al Wahda Road , Sharjah

Rayan Hotel Sharjah Sharjah merkezinde, Sharjah Gold Center alışveriş merkezi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Sharjah Mega Mall alışveriş merkezi ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Al Mahatta Müzesi ile 1,8 km ve Al Jazeera Parkı ile 4,1 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

196 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı (Junior)
Grand
Grand Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x