Al Hayat Hotel

Sharjah
Al Hayat Hotel Öne Çıkan Resim
Al Hayat Hotel Dış Mekan
Al Hayat Hotel Dış Mekan
Al Hayat Hotel Dış Mekan
Al Hayat Hotel Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Al Hayat Hotel
Musaab bin Omair street 7 sharjah 191 , Sharjah

Al Hayat Hotel misafirlere Sharjah (Al Qasimia) bölgesinde, Kral Faysal Camii ve Crystal Plaza ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dubai Creek ile 8,5 mi (13,7 km) ve Gold Souk ile 10,9 mi (17,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 191 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize kahve/çay makinesi, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x