Rawi Warin Resort and Spa

Güney Tayland, Ko Lanta
Rawi Warin Resort and Spa Genel
Rawi Warin Resort and Spa Genel
Rawi Warin Resort and Spa Genel
Rawi Warin Resort and Spa Genel
Rawi Warin Resort and Spa Genel
Image More +107 fotoğraf
Rawi Warin Resort and Spa
139 Moo 8 Lanta Yai Island Güney Tayland, Ko Lanta

Rawi Warin Resort and Spa misafirlere Ko Lanta bölgesinde, plajda, Khlong Toab Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Klong Nin Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Long Plajı ile 4 mi (6,5 km) ve Klong Dao Plajı ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 185 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, su kaydırağı ve buhar odası mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ko Lanta bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1593 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Baan
Baan Rawi Suite
Superior
Superior
Room
Pond Room
Room
Sunset Pool Villa
Room
Villa
Room
Deluxe Oda
Room
Baan Warin Suite
Room
Beachfront Pool Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x