Rasdhoo Sea View

Rasdhoo
Rasdhoo Sea View Genel
Rasdhoo Sea View Genel
Rasdhoo Sea View Öne Çıkan Resim
Rasdhoo Sea View Dış Mekan
Rasdhoo Sea View Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Rasdhoo Sea View
Rasdhoo , Rasdhoo

Rasdhoo Sea View misafirlere Rasdhoo bölgesinde, plaj yakınında, Miyaru Faru Dalış Yeri ile Kuzey Kanalı Dalış Yeri 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Beyru Kandu Dalış Yeri ile 0,2 mi (0,3 km) ve Madivaru Finolhu Adası ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 13 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x